Stue
Stuen dekker ofte flere funksjoner. Her på nettstedet; www.balanse.com gir vi deg inspirasjoner til å se rommet med nye øyne. Fra å være et pent oppholdsrom er stuen i dag spisestue, lekerom og arbeidsrom. Kravene til stuen endrer seg med familiesituasjonen. Planlegg møblering ut fra hvilke funksjoner rommet er tenkt til og hvem som skal bruke rommet. Stilen du velger er ditt personlige valg, enten du velger kjølig krom og glass eller lun landlig stil med malte tremøbler og naturmaterialer. Kanskje du liker å blande litt fra flere stiler, med både designmøbler og loppemarkedfunn. Invester i interiørblader og interiørbøker eller ta en tur på biblioteket, der får du gode råd til å innrede hjemmet med både små og store budsjett.
  


Stuen er stedet for
 rekreasjon og aktiviteter

Vakker ørelappstol
Kanskje denne vakre ørelappstolen fra Halvor Bakke og hans design serie Signature Collection hos Bohus er noe for deg? Den er nå på tilbud og selges for halv pris kr 4999,-.Den har en flott form, nydelig brun farge på skinnet og den passer inn over alt, uansett rom fordi den er så klassisk og vakker! Les mer her.
Gardiner
Gardiner er vakre blikkfang i et rom. Disse lange hvite gardinene med nostalgisk motiv i sort med knytebånd passer perfekt hos deg som liker den landlige stilen. De finnes også med andre motiv med en vakker krans som du kan se her eller engler som du kan se her. Den vakre hvite gardinen du ser på bildet finnes i lengde 220 og 250 og koster kun kr 298,- for 2 stk, dvs til et vindu.
 Ellos som har et stort utvalg av nostalgiske gardiner med ulike motiv.
 Den hvite stolen, hatteesken og blomsterbordet, alt finner du i nettbutikken til Ellos.
Turkis
Her ser du nye designen til Designers Guild – Kimono Blossom Country. Legg merke til den fine sofaen i lyseblått og hvitt samt det duse gulvteppet. Detaljer som kubbelys i fargen lyseblå på bordet inntil veggen ble et vakkert blikkfang. Bordet er en hvit kurv satt på hodet,  Gjenbruk er morsomt! Kombinasjon av ulike møbler og forskjellige typer tekstiler og mønster ble en personlig og frisk stilmix. Bildet kommer fra den nye katalogen til DesignersGuild.
Nyhet
Nyhet hos Ikea denne våren er den vakre kurvstolen med navnet Storsele som også finnes i natur. Den har en fin form og ser virkelig behagelig ut å sitte i med sin høye rygg. Stolen er laget i rotting og er håndlaget. Den vakre kurvstolen kan også stables. Mange interiørbloggere har falt for stolen og fylt den opp med saueskinn eller dekorative store puter. Ja, denne stolen ser super ut uansett hvilken stil man har i hjemmet! Den hadde passet supert på soverommet for legge fra seg klær, i stua som ekstra godstol og på barnerommet fylt opp med fargerike puter. Les mer her.
Peistrender
Planlegger du ny peis på hytta eller hjemme, er det mye spennende design å velge imellom, enten du vil ha gasspeis eller vanlig peis med vedfyring. De nye peisene på markedet er både miljøvennlige og gir god varme. Trenden hos de forskjellige peisprodusentene er frittstående peis med stor glassdør som gir innsyn fra begge sidene og foran. Ofte er peismodellen laget i kombinasjon med flere materialer som børstet stål, sort eller grå støpejern og kleberstein som gjør at peisen holder ekstra lenge på varmen samt får et spennende uttrykk. Velg peismodell som passer inn der du skal ha den enten det er på kjøkkenet, i spisestue, i stua hjemme eller på hytta. Med glassplate under peisen gir en ren design og et moderne uttrykk. Her er vår presentasjon av et utvalg av peisene på markedet:
Jøtul
Den nye modellen Jøtul F370 designet av det kjente designfirmaet Hareide Designmill er en nyskapende peis med flere muligheter. Den kan dreies 360 grader og med innsyn fra flere vinkler en ovn som passer inn i like godt hjemme som på hytta. Den gamle klassikeren Jøtul F118 er en smart liten vedovn som tar vedkubber inntil 60 cm samt har en praktisk kokeplate på toppen. Har du ekstra plass på kjøkkenet på hytta, kanskje en ekstra ovn som denne passer inn hos deg? Den gir minimum 4,0 kW og tar liten plass.
Dovre
Dovre er med sin nye modell Dovre F3 Box en trendy peis i moderne design. Den nye Dovre F3 Box er laget i kombinasjon med peisinnsatsen Dovre 2000CB Pan. Dovre F3 Box er enkel å montere. Med egen plass til ved under peisen gir peisen en rustikk look og med glassplate får du en moderne peis som passer inn like godt hjemme som på hytta. Er du på jakt etter en liten vedovn er modellen Dovre 40/45C har også som Jøtul F118 en stekeplate. Dette er en noe kortere modell enn hos Jøtul med vedlengde 40 cm og samme varmeeffekt som Jøtul.  
Nibe - Contura
Contura 660T fra Nibe er kledd i kleberstein og holder ekstra godt på varmen. Modellen finnes i flere varianter og med egen bakeovn som valgmulighet. Contura 660T har valgfri sokkel. Varmeeffekten er fra 3-9 kW. En ovn for deg som er glad i å bake.
Nibe - Handöl
Bygger du hytte i Sverige, er det kjente svenske designmerket Handöl kanskje noe for deg?
Modellen Handöl T25 finnes i grått og sort med frontplate i kleberstein. Den store glassdøren gir godt innsyn og spres god varme i rommet. Dette er en tidløs design ovn. Den er enkel å montere og har en effekt 3-9 kW.
  

Peis er et viktig møbel i en bolig, uansett størrelse enten det er hjemme, på fjellet eller ved sjøen. En peis gir god og miljøvennlig oppvarming samt gir en lun og koselig stemning uansett årstid. Gasspeis er ypperlig for deg som ikke har mulighet for pipe, den kan bygges inn i en vegg og er derfor plassbesparende i små rom. Med en fjernkontroll regulerer du varmen som gjør gasspeis til et enkelt alternativ for eldre og bevegelseshemmende. Har du mulighet til pipe, da er jo vedfyring det beste alternativet. Velg peis som passer det rommet du vil ha den i og tenk funksjonalitet og design i forhold til den stil og innredning du har. Peis finnes i forskjellige prisklasser og er en investering for livet.  

Linker: 
www.energihuset.com

www.byggforsk.no

www.nordpeis.no

www.peiselskabet.no

www.rkc.no

www.scan.dk

www.dovrepeisen.no

www.jotul.no

www.handol.se

www.nibe.se

Bobedre
Dovrepeisen
Granit
Jøtul
Kakkelovn

Nibe
Tronheimsvarmesenter

 
 
 
 

Infotorg
  Interiørbutikker
  > Soul
 
> Bolina
.....................
 Interiørbøker
 
> Koselig
.....................
 Til salgs
  > Leilighet
  > Hus
  > Hytter
  > Eiendom
.....................
 
Til leie
  > Hus
 
> Hytter
............................
  >
Finansiering
  > På flyttefot?
  >
Boligkatalog
.....................
 
> Enøk
  > Sikkerhet
  > Lover og
  > regler
......................
  > Marked
  > Antikviteter
  > Messer 
  > Utstillinger
......................
  > Interiørkurs
 
.....................
  
> Stilhistorie
 
 Copyright 2013 © balanse | Kontakt oss  | Ansvarlig redaktør: Johanna Jorde
Råd som søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.