Leilighet
En leilighet er praktisk og valget til mange utansett alder. Lite vedlikeholdsarbeid gjør leilighet til en attraktivt boløsning, uansett størrelse. Her finner du kanskje tips til fornyelse for din av din leilighet. Har du tips du gjerne vil dele med oss, send oss en mail, så kanskje neste gang er din leilighet ute på nett!

Fornyelse av leilighet i friske farger 
Trenger leiligheten din litt fornyelse? Kanskje denne leiligheten som med hjelp av interiørkonsulent Kiran J K Singh fra KK-Design har fornyet i friske farger er til inspirasjon for deg også? Utganspunktet var en gammel leiligheten som var nedslitt med sprekker i tak og vegger samt gammel strie tapet som hadde mistet farge.
Bildet til høyre viser stue der en vegg har en gammel panelvegg som er beholdt og gir en trendy og spennende romfølelse. De andre veggene er strietapet som har fått et nytt strøk maling. Med nye tekstiler som gardiner og puter i varmt orange ble dette en spennende stue med få grep og til en rimelig sum.
Nytt soverom med nye tekstiler
Bildene til venstre viser fornyelse av soverom i friske farger. Det ene soverommet er holdt i turkis. Med lyse vegger kommer turkis frem og gir et delikat soverom. Det andre soverommet er holdt i varmt orange. Små rom malt med lyse farger på vegger og lyst gulv gir god romfølelse.

Følgende er gjort:
- stue og soverom er vegger pusset og malt med Lady Jotun Eggehvit 0502-Y.
- tak, vinduer og lister er malt med Lady Jotun Hvit.
- kombinasjon av gamle møbler og nye tekstiler gir en spennende uttrykk i både stue og soverommene.
- gardiner, puter og sengeteppe fra KK Design.

Kombinasjon av gammelt og nytt både ute og inne
Balkongen er liten og ligger sørvendt med ettermiddagssol. Her har interiørkonsulenten valgt en rimelig løsning med treheller for å gjøre balkongen lunere. Kombinasjon av gamle og nye møbler som er små og lette, gjør balkongen til en hyggelig og personlig uteplass. Fargene brunt, hvitt og grønt er også fine farger på balkongen.

Trendy leilighet i hvitt
Denne leiligheten er av eieren holdt i lyse og lette farger, med hvitt som basisfarge. Det er hvite vegger i alle rom, som gir ekstra god romfølelse og luft.  Hele leiligheten er på 55m2, men virker mye større. Med valg av lyse møbler i alle rom har eieren fått en gjennomført trendy leilighet i hvitt. Lys eikeparkett gir en dus og ren harmoni til de lyse veggene og møblene i hvert rom. Stuen har flere soner til forskjellige bruk. Bildet til høyre viser multisofa, med plass for hvile og se TV samt god plass til gjester.
Kjøkken
Kjøkkenet er lite, men funksjonelt innredet som et U-kjøkken. Her er det over- og underskap på begge sider samt foran vinduet. Vinduet gir godt med lys og god arbeidsstemning. Kjøkkenet er holdt i hvitt med hvite 10x10 fliser over vask og ovn som gir et rent og delikat uttrykk. Dørhåndtak er holdt i stål og med en lekker kaffemaskin i stål på benken blir den et spennende blikkfang på kjøkkenet. Kjøkkenhåndklær og grytevott i striper (www.ikea.no) pynter opp og blir et friskt innslag på kjøkkenet. Kjøkkenvinduet er valgt uten å ha gardin for å gi mest mulig lys i rommet.
Bad/toalett
I mange små leiligheter er det vanlig med dusjhjørne, men i denne leiligheten er det satt inn badekar som er til venstre for toalettet. Badet er valgt i hvitt som resten av leiligheten. Det er hvite 10x15 fliser på veggene og 10x10 fliser i lysegrått på gulvet. Håndklær og såpekopp er i trendy striper. Med grønn plante i vinduet og grønne badehåndklær blir badet et delikat rom å starte dagen. Badekaret blir mye brukt og er en god avslutning på en stressende arbeidsdag. Her lager eieren sin egen SPA, med beroligende oljer med lavendel i badevannet og duftlys om kvelden, og oppkvikkende med oljer med sitron en lørdags morgen for en frisk start på dagen.
Soverom
Soverommet er holdt i lyse møbler som resten av leiligheten. Trendy garderobeløsning og seng fra Molteni ( www.molteni.it)  med stålhåndtak og frosta glass gir et delikat og rent soverom. Lyst sengetøy i duse rosatoner og hvitt sengeteppe (www.ikea.no ) gir rommet et trendy uttrykk. Vinduet gir et behagelig lys i rommet. 
Spisekrok
Stuen har flere smarte soner. Bildet til høyre viser trendy spisekrok med skinnstoler i rødt og glassbord med plass til 2 ( www.kare.de) . Balkongen er rett utenfor og er et deilig sted å sitte om kvelden når solen går ned. Ved valg av små møbler har eieren innredet stuen slik at den har flere smarte soner. 
Stue med solrik balkong
Eieren har helt bevisst valg få og funksjonelle møbler i lyse farger. Stor gulvplass gir ekstra stor romfølelse og gjør at rommet virker større enn det er. Lyset fra vinduene og balkongdøren gir et varmt og nydelig lys inn i rommet. Eieren har ikke innsyn og har valgt ikke å ha gardiner for å få mest mulig lys inn i stuen. Med fargerike puter som kan fornyes etter årstidene er stuen blitt et rom for hvile, TV-titting og arbeid samt god plass for å ha besøk av venner.
Stue med lesekrok
Eieren har laget en egen lesekrok. En liten godstol og en god leselampe i vinduet gir godt leselys. Skapseksjonen ( www.moultini.it) med frostet glass har plass til både bøker og vinglass. Bordet og skapet har detaljer i stål som går igjen i hele leiligheten. Grønne planter skaper et lunt uttrykk og myker opp den ellers stramme stilen. Det lyse eikegulvet gir rommet en myk ramme. Detaljer i rødt blir små spennende blikkfang i hvert rom.
Kjøkken før
En eldre leilighet i Oslo har gjennomgått totalfornyelse rom for rom. Fra å være en gammel, mørk og nedslitt leilighet med gjennomgående nedslitte gulv og vegger, står den nå frem som en topp moderne leilighet med lekre gulvfliser og parkett samt nydelig stukkatur. Samtlige vinduer er skiftet ut i hele leiligheten. I tillegg skiftet ut alt elektrisk anlegg og alt røropplegg i hele leiligheten. Bildet til venstre viser kjøkkenet slik det så ut før opp-pussing. Et lite rom med slitt gulvet, slitt tapet på veggene og mørk og eldgammel kjøkkeninnredning som var falleferdig og ødelagt. 

Kjøkken etter
En vegg er slått ut til naborommet og gitt en større og romslig kjøkkenløsning. Fliser på gulvet og ny og lys kjøkkeninnredning har gitt rommet en helt ny look.
Det er blitt en funksjonell arbeidsplass som gir inspirasjon til hyggelige matopplevelser. 
Følgende er gjort:

- Ny mørk briset heltre kjøkkeninnredning.
- Nye helsparklede, malte og  lyse vegger.
- Fliser med varmekabler på gulvet og lekre italienske fliser, fliser over kjøkkenbenk. Malt panel i taket.
For mer info, ta kontakt med:www.hmeiendom.no


Bad før
Badet hadde en trang og lite brukervennlig løsning.
Rommet gav et slitent inntrykk med gamle fliser som delvis var ødelagt samt sanitær som også var av eldre årgang. 

Bad etter
Badet har fått nye fliser i lys beige i ton med resten av looken i leiligheten. Nye baderomssanitær gir badet en følelse av luksus. Downlights gir rommet en dus og behagelig belysning. 
Følgende er gjort:
- Slått ut veggen og laget dobbelt så stort bad
- Flislagte vegger og gulv
- Malt panel i taket
- Innebygget en stemadusj på badet
For mer info, ta kontakt med:www.hmeiendom.no

Entre før
Entreen var sliten og bestod av gammelt og slitt tregulv. Veggene hadde gammel slitt tapet samt løs murpuss som falt ned fra taket. 

 

Entre etter
Entreen har fått en helt ny stil holdt i lys fargetone og god belysning. Med lekre italienske fliser, helsparklede, malte og lyse vegger. Helsparklede, malte gipsplater i taket med downlights. En innbydende og lys entre som gir et lyst og og vennlig førsteinntrykk. 
For mer info, ta kontakt med:www.hmeiendom.no

Soverom før
Soverommet var før holdt i en mørk lilla tapet og hadde gamle, slitte og ødelagte tregulv. Inntrykket var mørkt og rommet virket lite og smalt.

Soverom etter
Soverommet har fått nye helsparklede malte og lyse vegger. Helsparklede og malte gipsplater i taket. Ny mørkbeiset parkett som i alle andre rom i leiligheten. Rommet fremstår som lyst og vennlig og virker dobbelt stort som før opp-pussing grunnet lyse farger. Et innbydende soverom som gir ro og innbyr til en god natts søvn.
For mer info, ta kontakt med:www.hmeiendom.no

Spisestue før
Spisestuen hadde slitt tapet på veggene og slitte gulv med murpuss som falt ned fra taket. Spisestuen virket slitt, mørk og gammel.
Spisestue etter
Spisestuen er blitt lys og vennlig. En helt ny romfølelse. Den innbyr til lange og hyggelige måltider. Den har fått helsparklede, malte gipsplater i taket samt ny mørkbeiset parkett.
For mer info, ta kontakt med:www.hmeiendom.no

Stue før
Stuen hadde slitte gulv, slitt tapet på veggene og murpuss som falt ned fra taket som i alle de andre rommene i leiligheten. Rommet virket nedslitt men hadde som de andre rommene i leiligheten potensiale til å bli et flott rom. 
Stue etter
Stuen har som alle andre rom i leiligheten fått helsparklede, malte og lyse vegger. Helsparklede, malte gipsplater i taket. Med ny mørbeiset parkett samt ny peis er dette blitt et helt nytt rom. Et luftig og lyst rom som med den elegante peisen innbyr til lange og hyggelig kvelder hjemme.
For mer info, ta kontakt med:www.hmeiendom.no


 Infotorg
  Interiørbutikker
  > Soul
  > Bolina
  >
Marimekko
 
> Bjørnehiet
 
> Robert Tandberg
.....................

 Interiørbøker
 
> Koselig
  > Forandring
  > Grønnsaker
  >
Loft & kjeller
  > Arbeidsro
  > Belysning
............................
 Til salgs
  > Leilighet
  > Hus
  > Hytter
  > Eiendom
.....................
 
Til leie
  > Hus
  > Hytter
............................
  >
Finansiering
  > På flyttefot?
  > Boligkatalog
.....................
 
> Enøk
  > Sikkerhet
  > Lover og
  > regler
.
.....................
  > Marked
  > Antikviteter
  > Messer 
  > Utstillinger
......................
  > Interiørkurs
  
.....................
  > Stilhistorie
 
 


 

Copyright 2011  balanse | Kontakt oss  | Ansvarlig redaktør: NH Henningstad

Råd som søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.