Hytte
En hytte er for noen et sted uten vann og strøm, og for andre et sted med kanskje litt mer luksus enn hjemme. Uansett hyttedrøm, her finner du kanskje tips til fornyelse for din hytte. Har du tips du gjerne vil dele med oss, send oss en mail, så kanskje neste gang er ditt hytteprosjekt ute på nett!

Sommerhytte i ny drakt
Like utenfor Oslo ligger idylliske Steinsfjorden. Et ferieparadis for deg som liker vanngleder, fiske, friluftsliv og golf. En eldre hytte i gammel stil har fått nye eiere og helt ny stil. Fra mørke bondefarger til lyse sommerfarger.

 
Foto: SH


Foto: SH

Fornyelse av kjøkken 
Kjøkkenet var som resten av rommene i hytta malt i mørke bondefarger. Belegg på gulv er revet, skapdørene har fått nye frisk grønnfarge. Gamle krydderskap er fjernet for å gi mer luft i rommet. Nytt kjøleskap og ny gassovn passet perfekt inn i det smale, men funksjonelle kjøkkenet.
Fornyelse av kjøkken
Tak og vegger er malt hvite, samt fjernet døren for å gi en mer åpen romfølelse. Gamle gardiner i mørke farger er fjernet og erstattet med hvit rullegardin. Detaljer i lysegrønt som fillerye, termos, fat mm gir kjøkkenet et frisk og sommerlig utseende. En stålstang med kjøkkenredskaper i stål er hengt opp over ovnen som tar vare på den friske sommerstilen.


Foto: SH


Foto: SH

Fornyelse av badet
Badet var tidligere lite og trangt og er bygget ut med ekstra 2-3 km2. Det har fått ny dusj, vask og do. Detaljene er gjennomført i friskt turkis og rødt. En spennende og sommerlig kombinasjon.
Det høye skapet fra Ikea er et snurre-skap som på den ene siden har kroker for oppheng av håndklær, og den andre siden har skapplass samt en side med speil. Et praktisk og funksjonelt møbel som passer inn i forskjellige rom.
Fornyelse av badet
Veggene og taket har fått et strøk hvit panellakk. Forheng er sydd med stripete stoff fra Ikea som tar igjen de turkis og røde detaljene i rommet. Speilet over vasken var tidligere et gammel speil som stod på høykant. Med et strøk med turkis maling og limte skjell, ble det et trendy speil som passet perfekt over vasken montert liggende.


Foto: SH


Foto: SH

Fornyelse av spisestue
Spisestuen var tidligere et lite vaskerom med egen vegg og egen dør. Veggen ble delvis fjernet og rommet ble pusset opp som resten av stuen og fikk et strøk med hvit maling. Det gav plass til en liten spisestuekrok. Gamle møbler fikk et strøk med blå maling og resultatet ble en frisk og sommerlig spisestue.
Fornyelse av stue
Tak og vegger er blitt malt hvitt. Vegglampene har fått hvit lampeskjerm og lyse sommerbilder på veggene tar igjen sommerfølelsen i hytta. Lyse puter pynter opp og et lyst gulvteppe gir det hele en lun krok med utsikt mot terrassen.


Foto: SH


Foto: SH

Fornyelse av entre
Den gamle, delvis åpne entreen ble isolert og vegger ble revet. Den nye entreen har fått fliser og nye vegger som er hvite med et strøk hvit panellakk. Praktisk gardrobeløsning fra Ikea er montert mot veggen og gir god bevegelsesplass i rommet. Hyller er fylt opp med gode kurver med plass til caps, skjerf etc. En støveltørker er god å ha ved regnfulle dager. 
Sol og sommer på terrassen 
Terrassen har god plass og fungerer som spiseplass hele sommeren og høsten. Her er det koselig å fyre opp i utepeisen og nyte lange utekvelder. Hytta er beholdt i grønnfargen som den var opprinnelig og passer godt inn på skogknausen med utstikt til Steinsfjorden mellom trærne mot øst og åkrene og solnedgangen mot vest. Hytta blir flittig brukt hele året og er et sted der familien slapper av og nyter fridagene sine.


Foto: SH


 Infotorg
  Interiørbutikker
  > Soul
  >
Bolina
 
> Marimekko
 
> Bjørnehiet
 
> Robert Tandberg
.....................
 Interiørbøker
 
> Koselig
  > Forandring
  > Grønnsaker
  >
Loft & kjeller
  > Arbeidsro
  > Belysning
............................
 Til salgs
  > Leilighet
  > Hus
  > Hytter
  > Eiendom
.....................
 
Til leie
  > Hus
  > Hytter
............................
  >
Finansiering
  > På flyttefot?
  > Boligkatalog
.....................
 
> Enøk
  > Sikkerhet
  > Lover og
  > regler
......................
  > Marked
  > Antikviteter
  > Messer 
  > Utstillinger
......................
  > Interiørkurs
  
.....................
  
> Stilhistorie
 
 


 

Copyright 2011© balanse | Kontakt oss  | Ansvarlig redaktør: NH Henningstad

Råd som søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.