Hybel
En hybel kan være et lite rom i en enebolig eller det kan være et rom i en stor leilighet som deles av flere i et bofelleskap.  Har du tips du gjerne vil dele med oss, send oss en mail, så kanskje neste gang er din hybel ute på nett til inspirasjon for andre! 

Lenestol med inspirasjon fra naturen
Lenestolen Poäng fra Ikea er en smart stol med vaskbare trekk. Velg mellom trekket Karslo flerfarget som vist på bildet til høyre eller 11 andre fargervalg fra natur til grå saueskinn som passer perfekt både på hytta eller hjemme. En god lenestol i ren design. Velg ekstra puter som tar igjen fargen i stoltrekket. Les mer her.
Nytt gulv på 1-2-3
Planlegger du å legge nytt gulv på hybelen, kanskje et trendy venylgulv fra Cool & Colours kolleksjonen til Tarkett er noe for deg? Kolleksjonen kan friste med blant annet striper, ruter, bobler, blomster og grafiske mønster.. Finnes i 4 meters bredde og kan legges løst i de fleste rom.  10 års slitasjegaranti i hjemmemiljø. Mer info finner du her.

Hybel i en stor leilighet
Sentralt på Frogner i Oslo deler Silje som er student, en stor leilighet sammen med 4 andre jenter. Leiligheten ligger i en sjarmerende og gammel bygård. Dette er en loftsleilighet der veggene består av hvite murvegger og detaljene er sorte takbjelker. En spennende leilighet med stor terrasse med utsikt over hustakene like ved Frognerparken. Et perfekt sted for en student med kort vei til skole, forretninger, kafer og gode  kommunikasjonsmuligheter. Bildet til høyre viser sovesonen med en kombinert seng og sofa for Silje og hennes gjester.

 

Hybel med smarte løsninger 
Selve hybelen til Silje er liten og består kun av ett rom. Så her gjelder det å ha få møbler og praktiske løsninger.
I enden av sengen har hun garderobeløsning som er en åpen og smart løsning med plass til klær, håndklær i plastkasser under klærne og veskene henger pent på stativet, klar til bruk.
En morsom og smart løsning der du har liten plass.
Arbeidskrok
Et lite arbeidsbord er det også blitt plass til på hybelen. Her gjør hun lekser og er det også plass til en liten bærbar PC.
På sikt planlegger hun å fornye gulvet som er et gammelt vegg til vegg teppe. En god arbeidsstol er også på ønskelisten. Når hun får besøk, fungerer arbeidsbordet som avlastningsbord for lett servering.

Mini entréløsning
Med en trang og liten entre, er det ikke lett å få plass til 4 jenters jakker, frakker, sko og skjerf samt paraply og ikke minst sportsutstyr. Ikea har gode løsninger for liten plass og her har jentene valgt hattehylle med plass til å legge skjerf og henge opp jakker. En liten skohylle er det også blitt plass til.
God belysning og lyse farger gjør at entreen virker større enn den egentlig er... Fra entreen kommer man inn i en åpen kjøkken og stueløsning.
Kjøkken med takvindu
Kjøkkenet er lite, men allikevel praktisk med godt arbeidslys fra takvinduet. Med god benkeplass er det her hyggelig å lage måltider. Alle jentene har hver sin hylle i kjøleskapet samt i benkeskapene. Med hvite vegger og godt lys fra takvinduet virker rommet lyst og funksjonelt.

Stue til felles bruk
Stuen er stor og grunnet opp-pussingsprosjekter i høyre del av stuen er det litt vanskelig å få et godt bilde av hele stuen. Stuen har en sittesone og en spisesone med et lite spisebord. Terrassen som er til høyre på bildet er stor og luftig og er deilig på varme dager. Gamle skinnpuffer er gode å sitte på samt er lette å flytte vekk hvis det skulle være nødvendig. Stuen er et fellesrom der jentene hygger seg om kvelden og i helger. Med enn liten peisovn midt i rommet, er dette et koselig samlingssted for alle.
Store fargerike puter pynter opp og gir en eksotisk fargeklatt i rommet som ellers består av hvite murvegger og sorte bjelker. 
Felles bad 
Jentene deler felles bad som består av wc, vask, badekar og dusj. Badet er romslig og alle jentene har hver sin hylle samt har egen lett trillevogn i stål med sine toalettsaker... Når alle jentene er like opptatt av å ha det pent og rent rundt seg, er det lett å dele leilighet med andre. Med et par telys på badekarkanten, er dette et sted å finne ro og tanke opp batteriene til en ny studiedag


 Infotorg
  Interiørbutikker
  > Soul
  >
Bolina
 
> Marimekko
 
> Bjørnehiet
 
> Robert Tandberg
.....................
 Interiørbøker
 
> Koselig
  > Forandring
  > Grønnsaker
  >
Loft & kjeller
  > Arbeidsro
  > Belysning
............................
 Til salgs
  > Leilighet
  > Hus
  > Hytter
  > Eiendom
.....................
 
Til leie
  > Hus
  > Hytter
............................
  >
Finansiering
  > På flyttefot?
  > Boligkatalog
.....................
 
> Enøk
  > Sikkerhet
  > Lover og
  > regler
......................
  > Marked
  > Antikviteter
  > Messer 
  > Utstillinger
......................
  > Interiørkurs
  
.....................
  
> Stilhistorie
 
 


 

Copyright 2011© balanse | Kontakt oss  | Ansvarlig redaktør: NH Henningstad

Råd som søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.