Arbeidsrom
Muligheten for å ha hjemmekontor og opprette et eget arbeidsrom i hjemmet er en økende trend i arbeidslivet. Her på nettstedet; www.balanse.com gir vi deg inspirasjoner til å se rommet med nye øyne. Det gir spesielt småbarnsforeldre mindre stress i hverdagen. Arbeidsrom kan være et eget rom eller deler av et annet som hvis plassen tilsier det. Det ideelle er et eget rom som vil gi deg arbeidsro og plass til oppbevaring av rekvisita og hobbysaker. Planlegg arbeidsrommet ut fra hvem som skal bruke det og hvilke aktiviteter som skal gjøres der.Skrivebordet
Er du på jakt etter ny bordlampe til skrivebordet, da er kanskje denne midt i blinken for deg? Den finnes i sort og stål og har målene høyde 45 og har justerbar lampe. Du finner den hos Ellos Home. Den heter Edgar og koster kr 599,-. Det er en god pris for en bordlampe! Den hadde passet perfekt inn hos deg som liker den landlige stilen og sikkert også inn i andre stiler pga sin lette form. Den passer også som dekorativ bordlampe i entreen eller i stua. Les mer her.
Vakkert hvitt vitrineskap
Er du på jakt etter et nytt vitrineskap, da er kanskje dette skapet noe for deg? De fleste møbelkjeder fører hvite vitrineskap i forskjellige prisklasser og utførelser. Velg den utførelse som passer din stil enten du liker klassisk eller landlig stil.  Det vakre vitrineskapet fåes kjøpt på nett hos Impressionen. Dette vakre vitrineskapet har målene 182x86x50. Et vakkert vitrineskap som passer like godt på kjøkkenet, i stuen, soverommet eller arbeidsrommet. 
Bokstøtte 
Er du på jakt etter nostalgiske bokstøtter er kanskje denne på bildet til høyre noe for deg? De er  vakre i nostalgisk hvitt. De har en nydelig hvit patina og nostalgisk form. Dette er flotte gaver for den som har alt! Størrelsen er 17x15x15 og selges i sett av 2. De kommer fra den lekre nettbutikken Impressionen. De passer like godt til å holde orden på  kokebøker som interiørbøker i stua til fagbøker på hjemmekontoret.
Oppslagstavle
En egen oppslagstavle er smart enten du vil henge den opp på arbeidsrommet, kjøkkenet, entreen eller barnerommet. Denne oppslagstavlen i fil de fer er vakker og passer alle som liker den landlige stilen. Her kan du henge opp kort, invitasjoner, regninger og små minner. En oppslagstavle er et morsomt blikkfang. Denne oppslagstavlen har målene 47x37cm. Denne søte oppslagstavlen kan du få kjøpt på nett hos blant annet Kalimera. 
Smart hjemmekontor 
Har du litt ekstra plass på soverommet, kan du gjøre som eieren av dette soverommet, laget en egen sone for hjemmekontor. Kroken var tidligere benyttet som lagringsplass og skjult med forheng. Alt ble flyttet opp på loftet og resultatet ble et koselig hjemmekontor. Med bruk av gamle arvegods møbler som kommode og et lite bord og lyse vegger ble dette en smart hjemmekontor som hele familien benytter. Les mer om hennes fine soverom her.
Woofy - en hund etter ledninger 
Glem ledninger og datakabler. Med den søte oppbevaringsboksen - hunden Woofy har du orden på ledninger og datakabler. Woofy er designet av Gabriel Nigro hos Normann Copenhagen. Den er laget i formpresset hardplast og er 30 cm høy, 47 cm lang og 19,7 cm bred. Woofy finnes i hvit og i sort i en kort periode. Woofy får du kjøpt på nett hos designonline.se og shoporama.no Les mer om Woofy her.
Fornyelse på hjemmekontoret?
Er du klar for litt vårfornyelse på hjemmekontoret? Ta deg en tur til nettbutikken www.lilly-k.no . Her finner du spennende og feminine nyheter for hjemmekontoret. Hva med en ny veske i knall rosa til den gamle laptopen? Veskene finnes i rosa, lime, lilla, rød, lyseblå, orange og stripete. Invester i flere, så har du vesker som passer humør og årstid. Les mer her.
Blikkfang på hjemmekontoret
Med et nytt laptop cover, får du fargerike blikkfang på hjemmekontoret. Bildet til venstre viser laptop cover med blomster i sort og lyseblått. Cover finnes også i rosa, lilla, lyseblå og lime. Med nye gardiner, oppbevaringsesker, penneholder, søppeldunk og pultunderlag i matchende farger fornyer du hjemmekontoret på en rask og morsom måte. Mer info her.
Nytt gulv på 1-2-3
Planlegger du å legge nytt gulv på arbeidsrommet, kanskje et trendy venylgulv fra Cool & Colours kolleksjonen til Tarkett er noe for deg? Kolleksjonen kan friste med blant annet striper, ruter, bobler, blomster og grafiske mønster.. Finnes i 4 meters bredde og kan legges løst i de fleste rom.  Forsterket med Toptec Surface.  10 års slitasjegaranti i hjemmemiljø. Mer info finner du her. 

Smart arbeidsplass
Har du liten plass, men behov for egen arbeidsplass hjemme, da kan et skap med plass til PC med flatskjerm eller bærbar PC samt datautstyr være smart. Modellen ALVE/Ikea skatoll med påbyggingsdel og ALVE arbeidsstasjon har plass til det du trenger. ALVE finnes i massiv furu, hvit og rød. Hele serien har smarte bokhylleløsninger med skuffer. En løsning som passer godt inn i en stue. Les mer her.

Tips en venn om denne siden:
Til e-postadresse:

Din e-post adresse: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulv
Valg av gulvmateriale er avhengig av hvilken stil du ønsker og ikke minst økonomi. Det finnes et stort utvalg av aktuelle gulvmaterialer som egner seg i et arbeidsrom. Parkett er lettstelt, tidløst og behagelig å gå på. Tregulv, laminat, kork og linoleum er gode alternativer og rimeligere enn parkett. Et gulv skal være pent å se på, godt å gå på, tåle fuktighet, været luktfri og isolere mot lyd.

Vegg
Veggene i et arbeidsrom er en viktig del av rommet ved siden av gulvet. Veggene gir rommet det uttrykk som du ønsker. Velg materiale på veggen som er i stil med resten av hjemmet, enten du velger tapet, panel eller en kombinasjon. Trepanel er litt dyrere enn tapet, men gir deg flere bruksmuligheter. Malt trepanel er lett å vedlikeholde og lett å forandre. Det er enkelt å henge opp bilder og gir rommet en lun atmosfære. 

Innredning
Innredning av arbeidsrommet er avhengig av familiesituasjonen og av hvilken plass du har til rådighet. Velg en løsning som passer med resten av rommet hvis du bruker deler av rommet til arbeidsrom. Velg riktig arbeidsstol og arbeidsbord for å skape en god arbeidsplass. Har du barn, bør møblene være barnevennlige. Se etter solide møbler med runde hjørner/kanter for å hindre ulykker hjemme. 

Utnytt plassen du har, les mer.
Skill ut plassen der du jobber, les mer.
Arbeidsplass under sengen, les mer.

Belysning
God belysning er viktig får god trivsel samt eget leselys ved arbeidsplassen. Velg lamper i stil som passer resten av inventaret. Lamper trenger ikke være dyrt og er en enkel måte å fornye et rom på. 

Lek med lys...
Har du lyst til å prøve ut forskjellige lyskilder i forskjellige rom, ta deg en tur til OSRAM´s internettsider. Her kan du leke deg med lys i rom du kan roter samt få gode tips til hvordan du skal utnytte lysets muligheter... 
Belysningstips til arbeidsrommet finner du her.

Farger
Velg farger i rommet utfra hvilken retning rommet ligger. Bruk kompasset og se om rommet ligger mot nord, sør, øst eller vest. Rom mot nord er kjølige pga av lite sol. Rom mot syd er varme pga av mye sol. I kjølige rom passer det godt med varme farger og i varme rom med kjølige farger. Bruk farger bevisst til å skape den romfølelsen du trenger. Enten du trenger mer ro, aktivitet eller harmoni i livet ditt. Små rom kan gjøres større ved bruk av lyse farger. Velg farger som du liker og som tar vare på møbler og inventar i rommet. Til arbeidsrom er det fint med fargetoner i blått hvis du trenger konsentrasjon eller fargetoner i orange hvis du trenger inspirasjon. Bruke lyse farger i et stressed miljø og klare farger i rom for mer aktivitet. 
Gardiner 
Velg gardiner som passer din stil og som tar opp en farge fra f.eks. veggene og møblene i rommet.
Planter
Planter gir liv i et rom og skaper harmoni. Flere planter har også en rensende effekt på inneklimaet vårt. Det gjelder planter som eføy og krysantemum m.fl. Be om råd fra blomsterbutikken, neste gang du handler blomster og planter. Sjekk at alle planter ikke er giftige!
Tips
La minst mulig ligge fremme å flyte i et arbeidsrom, lag system på det du jobber med. Det sparer deg for unødig tidsbruk. System på ting rundt oss gjør det lettere å holde rommet ryddig og hyggelig.

Feng Shui tips
Plassering
Hjemmekontor er ideelt plassert øst, sydøst, syd og nordvest ifølge Feng Shui. Plasser skrivebordet slik at du har en vegg bak deg og utsikt mot vinduer og dører. Det gir deg trygghet og god konsentrasjon.

Konsentrasjon
Fyll skålen på aromabrenneren med vann. Tilsett 2 dråper rosmarinolje og 2 dråper sitronolje. Dette gir deg økt konsentrasjon og en god duft i rommet.

 Infotorg
    Interiørbutikker
 
.....................
 
Interiørbøker
 
.....................
 

 Til salgs
  > Leilighet
  > Hus
  > Hytter
  > Eiendom
.....................
 
Til leie
  > Hus
 
> Hytter
............................
  >
Finansiering
  > På flyttefot?
  >
Boligkatalog
.....................
 
> Enøk
  > Sikkerhet
  > Lover og
  > regler
......................
  > Marked
  > Antikviteter
  > Messer 
  > Utstillinger
......................
  > Interiørkurs
  
.....................
  
> Stilhistorie
 
 Copyright 2011 © balanse | Kontakt oss  | Ansvarlig redaktør: NH Henningstad
Råd som søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.